Myoutdoorkitchen Nordic Line

Nordic Line er inspireret af de rene og minimalistiske linjer i skandinavisk design. Serien består af udekøkkener med rustfri eller antracitsort finish og byder på et fleksibelt modulsystem, der giver dig uendelige muligheder for at tilpasse dit udekøkken, som du ønsker det.

Vælg mellem integrerede moduler med de funktioner, du leder efter, og skab dit helt eget integrerede udekøkken eller placer dem på basismoduler i varierende størrelser, med åbne hylder eller lukkede opbevaringsskabe.

Nordic Line modulserien omfatter gasgrill (2 eller 5 brændere), en kulgrill, et modul med sidebrændere, et modul med vask, et arbejdsbord med opbevaring, et barmodul og et køleskabsmodul. Nordic Line - alt hvad du behøver for at skabe et udekøkken, der er både sofistikeret og fleksibelt.

Se alle Nordic Line produkter3 års garanti* på udekøkkener i serien Nordic Line!
Myoutdoorkitchen er stolte og står fast ved deres bevidsthed om kvalitetssortimentet og stræber efter at tilbyde holdbare og pålidelige produkter. Ved køb af en grill eller et udekøkken fra Nordic Line serien hos Myoutdoorkitchen får du op til 3 års garanti på udvalgte dele*.
Læs mere her!


Minimalistisk skandinavisk design

Indbygget eller fritstående

Antracit eller rustfri finish

Opdag Nordic Lines komplette pakker

Klik på pakken for at få mere information om specifikationer såsom mål, funktionalitet og andre karakteristika.

Bliv inspireret af Myoutdoorkitchen Nordic Line