Myoutdoorkitchen Black Collection

Gør alle naboerne misundelige med et eksklusivt udekøkken fra den meget eftertragtede Black Collection! Myoutdoorkitchen Black Collection er en unik serie af udekøkkener i et sofistikeret antracitdesign.

Udekøkkenet er lavet af førsteklasses 304 rustfrit stål, som giver god modstandsdygtighed over for korrosion. Denne type stål er heller ikke magnetisk, hvilket betyder, at udekøkkenet ikke tiltrækker snavs og partikler og derfor er nemt at rengøre. Alle moduler er fritstående og kan sættes sammen som du vil: vælg et udekøkken i en lige linje, L-formet eller U-formet.

Black Collection omfatter mere end 15 attraktive rustfrie moduler i lækker antracit, der har alle de funktioner, du kan ønske dig: grill, køleskab, opbevaringsmoduler, hjørnemoduler, pizzaovn, et vaskmodul og et teppanyakimodul. Du har alt det, du skal bruge til at skabe det udekøkken, du altid har drømt om!
Få op til 10 års garanti, når du vælger et udekøkken fra Black Collection!
Myoutdoorkitchen er stolt og står solidt bag sit bevidsthed om kvalitetssortiment og stræber efter at tilbyde holdbare og pålidelige produkter. Myoutdoorkitchen's høj kvalitet udekøkkener og udekøkkenprodukter leveres med op til 10 års garanti på udvalgte dele* i Black Collection. Læs mere her!


Unik antracit finish

304 SS rustfrit stål

15+ moduler

Opdag alle modulerne i Black Collection

Klik på modulerne for at få mere information om specifikationer såsom mål, funktionalitet og andre karakteristika.

Fokus på modulerne

Black Collection - Grill
Black Collection - Grill
For mange er grillen omdrejningspunktet og det vigtigste i udekøkkenet, og derfor er det afgørende, at du vælger den rigtige for dig. For at gøre dit valg nemmere tilbyder Myoutdoorkitchen Black Collection gasgrill med 4 eller 6 effektive og kraftige brændere, infrarød varme og rotisseri. Nyd lækre grillretter og fantastiske smage hele året rundt.
Black Collection - Modul med vask og opbevaringsskab
Black Collection - Modul med vask og opbevaringsskab
Myoutdoorkitchen-modul med vask og opbevaringsskab giver dig adgang til rindende koldt og varmt vand, så du kan skylle kød og grøntsager, vaske hænder eller holde dit arbejdsområde rent. Dette vaskmodul har et praktisk arbejdsbord og under vasken er der 2 skabslåger med et stort opbevaringsrum, hvor grillbestik, skraldespand eller lignende kan opbevares på en praktisk og stilfuld måde.
Black Collection - Pizzaovn
Black Collection - Pizzaovn
Fuldend dit udekøkken med en pizzaovn, der med garanti vil øge dit kulinariske potentiale. Forkæl dine gæster med en ægte smagsoplevelse hver gang ved at bage pizzaer, brød, tærter og søde desserter til perfektion på få minutter. Myoutdoorkitchen Black Collection pizzaovne er lavet af slidstærkt 304 SS rustfrit stål med en luksuriøs antracitfinish og fås i en række forskellige størrelser.

Bliv inspireret af Myoutdoorkitchen Black Collection