Kontakt

Kontakt

Kontakt vores kundeserviceafdeling med dine spørgsmål, og så hjælper vi dig! Du finder måske nogle af svarene på dine spørgsmål i vores købsguide, så tag gerne et kig på denne.

NYT – BOOK ET TELEFONMØDE!
Book et telefonmøde med en af vores udekøkkeneksperter, når det passer dig! Vores sælger ringer dig op på det aftalte tidspunkt. For at komme til bookingsiden, klik her .

89 88 29 05

Man-fre 9-17

Se vores produkter

Udespa Living
Mellemvang 3
4300Holbæk
About Myoutdoorkitchen.dk
Hos Myoutdoorkitchen.dk finder du alt, hvad du behøver at vide om udekøkkener. Vælg mellem et traditionelt, eksklusivt eller moderne udekøkken i rustfrit eller sort design. Vi tilbyder en perfekt blanding af højkvalitets udekøkkener og udekøkkenprodukter i forskellige indretningsstile og løsninger til at give dit hjem og have et sommerkøkken med det lille ekstra.

Myoutdoorkitchen.dk er drevet af Lindström & Sondén AB (LSBolagen.se), der har org.nr. 556762-7392. Lindstrom & Sondén AB er en e-handels- og distributionsvirksomhed, der blev etableret tilbage i 2004. I dag har vi flere agenturer og driver mange forskellige webshops. Lindström & Sondén AB har en dansk filial med CVR-nummer: 35477608.