Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Intet slår en klassiker. Myoutdoorkitchen Stainless Collection er en amerikansk inspireret produktserie af state-of-the-art fritstående udekøkkener i førsteklasses 304 rustfrit stål finish. Det fleksible modulsystem giver dig mulighed for at kombinere alle modulerne, som du vil. Vælg mellem mere end 15 moduler - grill, køleskabe, opbevaringsmoduler, hjørnemoduler, pizzaovne, et vaskmodul og et teppanyakimodul - eller vælg en af vores udekøkkenpakker.

Stainless Collection tilbyder udekøkkener, der passer til ethvert havemiljø. Vælg mellem forskellige kombinationer af størrelser og former for at finde et udekøkken, der passer bedst til dine ønsker. Udekøkkenmoduler fra Stainless Collection er korrosionsbestandige og ikke-magnetiske, hvilket betyder, at de er utrolig nemme at vedligeholde. Skab en fantastisk hyggelig oase og nyd tilberedt mad udendørs hele året rundt med et udekøkken af bedste kvalitet.

Opdag alle modulerne i Myoutdoorkitchen Stainless Collection
Opdag alle Myoutdoorkitchen Stainless Collection færdige pakker


Få op til 10 års garanti, når du vælger et udekøkken fra Stainless Collection!
Myoutdoorkitchen er stolt og står solidt bag sit bevidsthed om kvalitetssortiment og stræber efter at tilbyde holdbare og pålidelige produkter. Myoutdoorkitchen's høj kvalitet udekøkkener og udekøkkenprodukter leveres med op til 10 års garanti på udvalgte dele* i Stainless Collection. Læs mere her!


304 SS rustfrit stål

Kombiner på hvilken som helst måde du ønsker

15+ moduler

Opdag alle modulerne i Stainless Collection

Klik på modulerne for at få mere information om specifikationer såsom mål, funktionalitet og andre karakteristika.

Fokus på modulerne

Stainless Collection - Grill
Stainless Collection - Grill
For mange er grillen omdrejningspunktet og det vigtigste i udekøkkenet, og derfor er det afgørende, at du vælger den rigtige for dig. For at gøre dit valg nemmere tilbyder Myoutdoorkitchen Stainless Collection gasgrill med 4 eller 6 effektive og kraftige brændere, infrarød varme og rotisseri.
Stainless Collection - Teppanyaki
Stainless Collection - Teppanyaki
Underhold dine gæster med et imponerende madlavningsshow. En teppanyakiplade - også kaldet stegeplade - er et must for en rigtig udendørskok. Teppanyaki er en madlavningsstil fra Japan og er fantastisk at anvende til at wokke, stege eller koge kød og grøntsager.
Stainless Collection - Sidebrænder
Stainless Collection - Sidebrænder
Optimer brugen af dit udekøkken med en sidebrænder. En sidebrænder åbner op for fantastiske muligheder for kulinariske oplevelser, hvor du kan koge kartofler eller pasta, lave varme saucer og tilberede andet lækkert tilbehør, mens du griller. Myoutdoorkitchen sidebrænder har to kraftige kogeplader (effekt 3,2 kW), der fuldender din madlavningsoplevelse.

Bliv inspireret af Myoutdoorkitchen Myoutdoorkitchen Stainless Collection