Beskyt udekøkkenet med et beskyttelsesovertræk i Custom Made-design

Vi tilbyder også specialdesignede beskyttelsesovertræk, som er skræddersyede for perfekt pasform til netop dit udekøkken. Et vejrbestandigt beskyttelsesovertræk holder din grill eller dit udekøkken fri for regn, snavs og stærkt sollys. Forlænger køkkenets levetid og bevarer følelsen af nyt. Hvis du køber et Custom-made designet beskyttelsesovertræk sammen med dit udekøkken, så giver vi dig et års ekstra garanti på udekøkkenet* (tilbuddet gælder kun, når beskyttelsesovertrækket købes sammen med dit udekøkken og ikke, hvis beskyttelsesovertrækket købes på et senere tidspunkt). Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål om mål og farver, kan du kontakte vores kundeservice så hjælper de dig.

Skræddersy dit eget beskyttelsesovertræk!

Specialdesignede beskyttelsesovertræk som er skræddersyede til perfekt pasform til netop dit udekøkken. Beskyttelsesovertrækket er fremstillet af PVC-væv og behandlet med en Cleangard-lak på begge sider, som gør materialet meget vejrbestandigt og beskytter udekøkkenet mod snavs, vand og stærkt sollys. Investér i et Custom Made-beskyttelsesovertræk i højeste kvalitet, som forlænger dit udekøkkens levetid!

Vigtigt at huske - beskyttelsesovertrækket må ikke udsættes for høj varme. Sørg for, at grillen er kølet helt af, inden du dækker den til. Læs mere om produktspecifikationer her .Skræddersyet til dit drømmekøkken

Svensk lavet

5 års garanti

Vælg blandt følgende farver:

Vælg blandt følgende farver:

Pris for standardfarver sort, sandfarvet og gråt: 2.000 kr./meter

For andre specialfarver: rød, blå, grøn, hvid og gul: 3.000 kr./meter

Sådan bestiller du:

1. For at sikre og bestille korrekt størrelse skal du måle den nøjagtige bredde på dit udekøkken og angive det i CM.

2. Vælg den farve, du ønsker på beskyttelsesovertrækket.

3. Kontakt vores kundeservice for at afslutte bestillingen.

Disse beskyttelsesovertræk er bestillingsvarer og fremstilles efter personlige ønsker. Leveringstiden anslås til at være ca. 3 uger.